dinsdag 15 mei 2012

New In: The Perfect Little White Dress

De kracht van een Little White Dress wordt vaak onderschat, maar doet in werkelijkheid niet onder aan de bekende Little Black Dress, waarvan elke vrouw er wel één in haar kast heeft hangen.

In de film Transformers 3 is de oogverblindende personage Carly te zien in diverse exemplaren. Nu ziet actrice Rosie Huntington Whiteley, boegbeeld van Burberry, er in haar vrije tijd ook altijd super uit!

Geinspireerd door deze look, wilde ik er ook een hebben voor de zomer, ook al heb ik mij er tot nu toe nooit aan gewaagd.
Een LWD moet namelijk wel de perfect fit hebben en van hoogwaardig materiaal zijn, anders doet het alleen maar afbreuk aan je look! Iets trickier dan de Little Black Dress dus. Ook moeilijker te vinden!

Ik spotte vorige week een supercute exemplaar bij Zara. Het is een minidress van dik materiaal, afgezet met een kanten randje. Hij is gevoerd, wat een absolute must is als hij strak zit. De achterkant is ook heel mooi, met een plunging back! Hij doet niet onder aan designerjurkjes, zoals die van Karen Millen.

Met een wit jasje of zwart vestje heb je gauw een classy look te pakken.

Nu maar wachten op mooi weer...

New In: The Perfect Little White Dress

Geen opmerkingen:

Een reactie posten