dinsdag 31 juli 2012

Bruschetta van verjaardag left-overs

Afgelopen zaterdag hadden we een verjaardag waarbij de koelkast uitpuilde van het eten.
Nu gaan wij deze week op vakantie, dus de koelkast moet leeg. En met een beetje creativiteit moet dat lukken!

Van het gesneden stokbrood, de olijven, kerstomaatjes en pesto maakte ik gisteren bruschetta.
Had ik op mijn verjaardag ook wel kunnen doen, want dit is een leuk hapje!

Nodig:

stokbrood in plakjes
knoflookolie
tomaten
olijven
pesto
gemalen parmezaanse kaas

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Besprenkel de stokbroodjes met de knoflookolie. Snijd de tomaten en olijven klein en leg op het stokbrood. Doe er een schepje pesto op en bestrooi met parmezaanse kaas.
Zet in de oven tot de kaas een beetje bruin wordt, ongeveer 15 minuten.

Warm opeten!
Je kunt ook nog andere ingrediënten gebruiken die je er op legt na het bakken. Bijvoorbeeld plakjes rauwe ham of blaadjes rucola.

En omdat nog lang niet alles op is, wordt het vanavond weer bruschetta!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten